Gustavo Franco

Learn Do Share Barcelona és una aposta d’Aritz Cirbián per l’evolució de les narrativa i la innovació social, que es realitza el 26 i 27 de juny de 2015, al Disseny Hub. «L’objectiu és juntar persones de disciplines molt diferents, per intercanviar les nostres experiències creatives, i donar peu a projectes de caire cultural del segle XXI», ha dit Aritz, un dels membres de la comunitat coworking BCNewt.

Learn Do Share BCN és un esdeveniment de dos dies per a connectar, descobrir, experimentar, compartir, testejar o incubar propostes narratives multi-disciplinars vinculades amb el cinema, el videojoc, l’educació, la televisió, l’enginyería de software, la música, les arts escèniques, el sector social, l’ecología, l’urbanisme, el disseny, l’hacktivisme… «Som creadors interessats en treballar en les fronteres dels diferents camps, i us proposem col·laborar, compartir i dirigir experiències durant aquests dos dies en un ambient lúdic i participatiu», diu la descripció del projecte a la pàgina web. No hi ha excuses per no participar. És gratuït!

0 Comentarios

Contesta

BCNewt Coworking SL 2022

The first coworking space 100% sustainable in Barcelona.

Logo & Visual Identity: Eleonora Majorana / Photography: Gerardo Angiulli / Web Design: All Media Consulting

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

¿Olvidó sus datos?